Witgeld.nl is een financiële dienstverlener welke zelf een aantal verzekeringen heeft ontwikkeld. Het bedrijf staat bekend om het feit dat het goedkope en betrouwbare verzekeringen aanbiedt voor bijvoorbeeld ook het verzekeren van de auto. De reden dat Witgeld.nl dusdanig goedkoper is als andere verzekeraars komt doordat zij geen doorlopende provisie ontvangen. Zij ontvangen slechts eenmaal een vergoeding voor een verzekering en verdienen dus niet maandelijks aan een verzekering. Hierdoor zijn de kosten voor u als klant een stuk lager wanneer u zou overwegen om bij Witgeld een verzekering af te sluiten.

Zoals op de onderstaande afbeelding is te zien, is de website helder en duidelijk op gezet. Dit past ook bij de slogan van Witgeld.nl. Zij willen u als klant zo makkelijk mogelijk een verzekering laten afsluiten zonder een hoop poespas. Daarnaast willen zij u ook een eerlijke premie aanbieden voor de verzekering. Het zoveel mogelijk geld verdienen is er bij deze dienstverlener niet bij, volgens de informatie op de website.

uw oldtimer verzekeren bij witgeld.nl

Homepage Witgeld.nl

Voor het verzekeren van uw oldtimer kunt u ook terecht bij Witgeld.nl. Zij hebben aantrekkelijke voorwaarden en premies. Hier is lastig een schatting van te geven. Het beste kunt u zelf kijken op de website wat een oldtimerverzekering voor uw oldtimer zou gaan kosten. De belangrijkste onderscheidende punten van een verzekering bij Witgeld.nl zijn de volgende:

  • Keuze uit WA, WA + of Allrisk-dekking
  • Geen eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine lettertjes
  • Aangemeld bij RDW
  • Na 5 schadevrije jaren al 80% korting
  • Onbeperkt aantal kilometers rijden per jaar
  • Pechhulp in het buitenland

Deze voordelen gelden ook voor het verzekeren van een oldtimer! U heeft dus geen beperkt aantal kilometers en kunt dus zo veel rijden als u zelf wilt. Dit is iets wat nog niet veel andere verzekeraars aanbieden. Zoals al gezegd valt er over de maandelijkse premie niets te zeggen, daarvoor zult u zelf gewoon eens een kijkje moeten nemen op de website om te zien of het wellicht voordelig is om uw oldtimer bij Witgeld.nl te laten verzekeren. Klik op de link om Witgeld.nl te bezoeken: Ga naar Witgeld.nl >>